Katolikus Egyetemi Lelkészség - Kolozsvár

25 éves a KEL

A valódi ünnep az idő és öröklét érintkezése!

P. J.

 

 

Hálát adni, találkozni, együtt örülni hívunk titeket! 25 év alatt sokan megfordultunk, sok minden történt a KEL háza táján. Május 17-én (pénteken) este szeretnénk egy kicsit nosztalgiázni a KEL emeleti termében. 18-án (szombaton) reggel 9-kor ünnepi szentmisében adunk hálát az elmúlt évekért. Az ünneplést múltidéző kerekasztal-beszélgetéssel folytatjuk, amit előadás és ebéd követ majd. Délután az Osonó színházműhely segít tükörbe nézni, majd este a társasági táncosok és az Indokolatlan Zenész Társaságunk kíséretében zárjuk az ünneplést! Részletek és regisztráció itt!

Az 1993-’94 és a 2018-’19-es egyetemi évek között éppen 25 év telt el, ha jól számolom.
Erről az időszakról szinte lehetetlen mérleget készíteni, hisz mindenki, aki valamilyen módon részese volt a KEL életének a vasárnap esti szentmiséken való részvételtől a legkülönfélébb háttérmunkák bevállalásáig, másként élte és éli meg azt, ami itt történt vagy éppen nem történt meg.
Szeretnénk hálát adni veletek és értetek május 18-án!
Legyen ez a nap az idő és az öröklét érintkezése, ahogyan annyiszor megtörtént ez 25 év alatt sokszor sokunkban ezen KEL-es összefüggésben. Szeretettel várunk!

Takó István egyetemi lekész

Written by: kel_admin
Ez a weblap is használ cookiekat (sütiket) a jobb böngészés érdekébben